CrF1nge

"If you live with apes man, it's hard to be clean" - Marilyn Manson

Vell dán Baku

Sziasztok!

A négy piros zászlós időmérőt Leclerc nyerte meg, meglepetésre Hamilton lett a második, Verstappen harmadik, Gasly négy, a többiek meg össze vissza, Stroll, Giovinazzi, Ricciardo, Tsunoda és Sainz a falban végezték a feladatukat. Ritka, mikor egy időmérő ennyire mozgalmas és akciódús, és itt most nem csak a törések okoztak meglepetéseket, hanem a tökéletesen elkapott szélárnyékok is, mivel a pálya nagy részén csak akadályozó tényező, míg az utolsó szektorban maga a kincs, akkor is ha a másik három másodpercre van. Ezt Leclerc és Hamilton tudta leginkább hasznosítani, pont 2019-ben Giovinazzi.

leclerc-fp1-baku-f1-700x467.jpg

Elég kaotikus a rajtrács, főleg hogy szoros, mivel hiába sok a kanyar meg a féktáv, nem töltenek annyi időt a kanyarban, hogy a gumik közti különbségek kiautózható legyen, emiatt itt két másodperc olyan, mint Spában három, vagyis sokkal szorosabb a mezőny, nehezebben szakadnak le a másiktól.

Kétélű penge az izgalmi faktor, mivel hiába másabb most a rajtrács mint ahogy az idén "megszokhattuk", Bakuban vagy parádés versenyzést látunk vagy dögunalmas vonatozást.

Nagyon rossz Rossz Átlag alatti Átlagos Átlag feletti Kiváló

2016

Raikkönen büntetése, Perez dobogó

2019

Leclerc és Gasly felzárkózása, Ricciardo beletolatott Kvyatba, hárman indultak a boxból

2018

Kaotikus rajt, Verstappen és Ricciardo ütközése, Bottas kiesik az élről, Kimi és Perez a végéről dobogóra jöttek fel

2017

Ricciardo bámulatos versenye, Hamilton-Vettel ütközés, drámai kiesések

 

Nagyon remélem, hogy a mai futam lesz olyan jó, mint a 2017-es vagy mint a 2018-as, meg van rá az esély, csak ne legyen akkora nagy pofon mint Monaco, ahol volt öt környi izgalom a kiállásoknál, a többiben meg vonatozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://crf1nge.blog.hu/api/trackback/id/tr4616583526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

CrF1nge

A Forma 1 önjelölt szakértőjének az oldala véleménnyel, érdekes posztokkal.

Friss topikok

  • Retroka Sensei: @Ferenc Éri: Bárcsak lett volna :/ Mondjuk mostanában eléggé összekapkodom a cikkeket, mivel mind... (2021.11.14. 16:25) Perez, Verstappen amigoja

Utolsó kommentek

  • Retroka Sensei: @Ferenc Éri: Bárcsak lett volna :/ Mondjuk mostanában eléggé összekapkodom a cikkeket, mivel mind... (2021.11.14. 16:25) Perez, Verstappen amigoja
  • Ferenc Éri: Ehhez a cikkhez egy felessel (vagy kettővel) több kellet volna, akkor lett volna átlagos:) (2021.11.08. 13:34) Perez, Verstappen amigoja
  • Utolsó 20
süti beállítások módosítása